Betingelser

 KJØPSVILKÅR 

Hos oss får du varene FRITT LEVERT når du bestiller for over kr. 1000,- ! 

 

PRISGARANTI 

På grunn av vårt store salg kan vi kjøpe inn større kvanta. Da kan vi på en rekke produkter gi våre kunder PRISGARANTI. Finner du samme vare billigere matcher vi selvsagt prisen! 

Produktene det gjelder er tydelig merket med PRISGARANTI i vår nettbutikk. 

Sentralstøvsugersenteret har veldig enkle og kundevennlige salgsvilkår. Disse finner du her: 

PERSONVERN 

Er du opptatt av hvordan dine personopplysninger blir ivaretatt i vår nettbutikk? Det skjer på en meget betryggende måte. Du kan lese alt om dette i et eget avsnitt. 

BESTILLING 

Bestilling kan skje i nettbutikken, pr mail, på telefon eller ved personlig kontakt. 

Prisene er i norske kroner, inklusiv merverdiavgift. Betalingsmåter: se alternativene i nettbutikken. 

LEVERING - FRAKT 

Bestilte varer sendes med Posten og normalt i løpet av 1 til 3 arbeidsdager. Skulle vi være midlertidig utsolgt får du beskjed om leveringstiden. 

Standardvarer i nettbutikken leveres FRAKTFRITT ved kjøp over kr. 1000,-. Ved mindre bestillinger beregnes frakt. Ved salg til utlandet eller Svalbard gjelder spesielle fraktbetingelser. 

Varene må hentes innen hentefristen ellers blir de returnert til oss. I slike tilfeller må vil vi fakturere kunden for alle våre fraktutlegg. 

REKLAMASJONSRETT – GARANTI 

Varene leveres med reklamasjonsrett/garanti i henhold til kjøpsloven. På noen modeller er det utvidet motorgaranti. Dette gjelder ved normal og riktig bruk av private forbrukere. 

Vær oppmerksom på at slanger, munnstykker o.l. er slitedeler. 

Ved eventuell reklamasjon skal mangelen meldes til oss umiddelbart etter at den er oppdaget. 

ANGRERETT - RETUR 

Det er 14 dagers angrerett etter at varen er mottatt. Den må i så fall returneres ubrukt og i nøyaktig samme stand som den ble mottatt og i original emballasje. Varen må ikke være påklebet feks klistremerke el. Du må selv besørge omkostninger ved retur. 

Angrerettskjema har du mottatt sammen med ordrebekreftelsen på e-post.

Ved all retur må du kontakte oss på forhånd, og returer må ikke sendes som oppkrav. 

PRODUKTSPESIFIKASJONER 

Alle opplysninger om våre produkter i nettbutikken er basert på informasjon fra våre leverandører. Vi tar forbehold om feil. Bildemateriell kan være illustrasjonsfoto. Ta gjerne kontakt med våre hyggelige og kunnskapsrike medarbeidere for ytterligere informasjon.