Sentralstøvsugerslanger

VIKTIG INFORMASJON OM SENTRALSTØVSUGERSLANGER

En sentralstøvsuger benytter løse slanger som settes i veggkontakten ved bruk. Slangene har håndtak med endestuss hvor man kobler til teleskoprør og børster/ munnstykker.

Sentralstøvsugerslanger leveres i mange lengder.

Det finnes to typer slanger:

Standardslanger. Disse slangene starter sentralstøvsugeren når slangeenden settes i veggkontakten.

ON/OFF slanger.  Slangene har av/på bryter på slangehåndtaket.  Det er denne typen som etter hvert har blitt den absolutt mest populære.

 

VIKTIG Å MERKE SEG VED KJØP AV NY SLANGE:

Kjøper du slange av god kvalitet vil den vare i mange år.  Det er viktig at enden på slangehåndtaket er i stål da dette er langt mer holdbart enn endestusser i plast.  Slangehåndtaket og enden som settes i vegguttaket bør ha svivelfunksjon slik at de kan dreie og forhindre at slangen tvinner seg ved bruk.

Sentralstøvsugersenteret leverer kvalitetsslanger i mange lengder, fra 4 meter og helt opp til 15 meter. Forlengerslanger leveres også. Våre slanger har endestykker som passer i veggkontaktene til alle merker sentralstøvsugere: Beam, Foma, Puma, Flexit, Sach, Variovac, CycloVac, Unic, Elite, Canavac, Snorre, Electrolux, Junic, Norsug, Allegro, Villavent, Vacuumaid, MD og mange, mange flere!

  (Ett unntak: Passer ikke til veggkontaktene til Allaway sentralstøvsugere.)

 

Slangene våre passer til utstyr med rund åpning både med 32mm og 35 mm diameter.  Har du utstyr med oval åpning passer dette utstyr ikke og du må da kjøpe slangen med komplett børstesett.

Sentralstøvsugersenterets slanger passer til Flexits eldre modeller, alle CV- modeller.  Passer også CVR-modeller hvor det er montert styrestrømsledning fra veggkontaktene og frem  til sentralstøvsugeren.  Har du Flexit CVR-modell hvor det er trådløs overføring fra slangehåndtaket til sentralstøvsugeren må du kjøpe slange/børstesett med trådløs løsning.

 

Er du i tvil om noe?  Ta kontakt med oss – vi hjelper deg!